top of page

OM

Om Magdalena

Jag är född i Gällivare och uppvuxen vid kusten i Piteå. Min skidhistoria började redan som 2 åring och intresset för skidåkningen växte sig allt starkare under ungdomsåren. För mig är skidåkning ett sätt att vara i kontakt med min kropp, utmana och uppleva gränser, känna styrkan och energin i rörelse, möta min egen och även naturens kraft. Under de senaste åren har relationen mellan mig och skidåkningen gått allt mer från prestation till passion. Och idag är skidåkningen för mig ett sätt att ta hand om min kropp och samtidigt njuta och känna avkoppling genom att vara i naturen.

Jag har en stor nyfikenhet på människan, vår potential och förmåga till att utvecklas. Jag tror på att finna inspiration utifrån, men förespråkar att vara lyhörd inifrån sig själv.

Efter en lärorik, innehållsrik och framgångsrik karriär som elitidrottare med deltagande i bland annat VM, OS, världscupen och långloppscupen har en längtan inom mig vuxit fram efter att få dela med mig av min erfarenhet och få möta dig som har vilja, lust och längtan efter att få ut mer av din potential och rörelse i skidspåret.

Jag ser fram emot att få möta dig som längtar efter mer skidåkning i ditt liv.

/Magdalena

IMG_8879.jpg
7ED0E41B-D0B4-4164-813C-788A7D4B1EB0.jpeg
IMG_8867.jpg
bottom of page