OM

Om Magdalena

Jag är född i Gällivare och uppvuxen vid kusten i Piteå. Min skidhistoria började redan som 2 åring och intresset för skidåkningen växte sig allt starkare under ungdomsåren. För mig är skidåkning ett sätt att vara i kontakt med min kropp, utmana och uppleva gränser, känna styrkan och energin i rörelse, möta min egen och även naturens kraft. Under de senaste åren har relationen mellan mig och skidåkningen gått allt mer från prestation till passion.

Jag har en stor nyfikenhet på människan, vår potential och förmåga till att utvecklas. Jag är övertygad om att när vi är i upplevelsen av motgång finns lärdom och nya upptäckter att hämta. Och när känslan av glädje, närvaro och lätthet fyller oss är vi i vårt rätta element. Det finns mycket visdom att hämta när vi ger oss tid att lyssna till oss själva.

Efter en lärorik, innehållsrik och lyckosam karriär som elitidrottare med deltagande i bland annat VM, OS, världscupen och långloppscupen har en längtan inom mig vuxit fram efter att få dela med mig av min erfarenhet och få finnas som stöd för andra som bär på vilja, lust och längtan efter att få ut mer av sin potential och rörelse i skidspåret.

Hoppas att vi ses!

IMG_8879.jpg
7ED0E41B-D0B4-4164-813C-788A7D4B1EB0.jpeg
IMG_8867.jpg